Optreden Meppeler Mannenkoor in Noordwijk

Het Meppeler Mannenkoor trad 13 juni 2015 op tijdens het muziekfestival in Noordwijk.
In de RK Jeroenskerk opende Burgemeester Jan Rijpstra het festival.
De oud Meppeler is een fervent zanger en zong tijdens het optreden van het eerste koor uit volle borst mee.

Het optreden van het Meppeler Mannenkoor werd zeer gewaardeerd. Op verzoek verzorgde het koor een toegift dat klonk als een klok. De vrolijke kleuren van de overhemden waar het koor in optrad zorgde voor nog meer positief commentaar uit Noordwijk.

Het optreden in Noordwijk maakte deel uit van het jaarlijkse uitje met de partners van de leden. Zij bezochten onder andere de vele marktkramen met planten.
Na afloop bracht de bus van sponsor E.L. Travel het koor weer terug naar Meppel, nadat het gezelschap eerst heerlijk gedineerd had in Ankeveen.