Geslaagd kerstconcert

Zondag 16 december 2012 heeft het Meppeler Mannenkoor een kerstconcert gegeven in haar eigen verenigingsgebouw. Belangstellenden, buren en familie konden dit voor niets bijwonen, onder het genot van een glaasje glühwein, gemaakt door onze eigen dirigent Wilfred van Eisden.

In een informele sfeer werkte het koor het gehele kerstprogramma van dit jaar af. Alma Grooters was van de partij om enkele liederen op fantastische wijze op de piano te begeleiden.

Voorzitter Hans Meijering sloot af met de woorden dat dit de eerste keer was dat het koor op een dergelijke manier gebruik maakte van haar eigen gebouw en dat dit zeker niet de laatste keer was. Hij wenste alle aanwezigen goede feestdagen en een goed uiteinde.

Alle foto's hebben we in ons fotoalbum geplaatst > kijk hier