Nationaal mannenkoorweekend 2011 en de start van een jongenskoor

Tijdens het nationaal mannenkoorweekend van 29 en 30 januari jl. is het koor actief geweest om aandacht te vragen voor mannenkoormuziek en het Meppeler Mannenkoor in het bijzonder.
Tegelijk heeft dirigente Ceciel van der Zee het idee geopperd om een jongenskoor te starten in Meppel. Dit hebben we gecombineerd op zondagmiddag 30 januari.

De aanmelding van jongens was dusdanig dat vanaf woensdag 2 februari gestart is in ons gebouw aan de Oosterboerweg. We hopen dat nog meer jongens zich aansluiten. Speciaal wordt gevraagd naar jongens uit groep 3 tot 8. Wees van harte welkom.

Het mannenkoor mocht op deze zondag ook nieuwe zangers verwelkomen. We hopen dat deze nieuwelingen dusdanig geraakt zijn door de muziek, het samen zingen en het gezellige element, dat ze zich aansluiten. Ook zij zijn van harte welkom. We kijken terug op een gezellige middag met nieuwe zangers, vaders en moeders, partners van eigen leden Ún de burgemeester, die ook een kijkje kwam nemen.

> Bekijk de foto's in ons fotoalbum

Ook zingen in het jongenskoor?

We hebben een leuke ploeg voor het jongenskoor maar er kunnen meer bij!

Ook zin om mee te doen? Je bent welkom op de woensdagmiddag om 14.30 uur in ons gebouw aan de Oosterboerweg.

Wil je eerst meer informatie, stuur dan even een berichtje.
Op pagina contact vind je het contactformulier.
Bellen mag ook.
Eef Lugtmeier: