Zangclinic ter voorbereiding op Kerstconcerten

Zangclinic ter voorbereiding op Kerstconcerten

10 november 2021 Uncategorized 0

Het Meppeler Mannenkoor is vanaf de zomer weer gestart met haar wekelijkse repetitie-avonden op donderdag en bereidt zich enthousiast voor op het eerste kerstconcert in 2 jaar. Dit vindt plaats op zondag 12 december 2021 om 17.00 uur in de Protestante Kerk in IJhorst. De week daarna treedt het Meppeler Mannenkoor op tijdens het Meppeler Kerstconcert in de Grote Kerk.

Dat we dit serieus nemen blijkt wel uit het feit dat wij in oktober in ons eigen verenigingsgebouw een zangclinic hebben gevolgd onder de bezielende leiding van zangeres en zangdocente Carina Vinke. Er werd gewerkt aan ademhalingstechniek en expressie. Tot slot werd al het geleerde in de praktijk gebracht door samen met Carina uit volle borst ‘La Vergine degli Angeli’ te zingen.

De zangclinic was mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Vitens, die voorzitter Bob Bolt had mogen ontvangen bij zijn vertrek vanwege vervroegd pensioen.

Lijkt het je leuk mee te doen, maar wil jij je nog niet direct verbinden voor langere tijd, dan heb je de kans om met het projectkoor mee te doen. Vanaf januari 2022 start het MMK met een projectkoor voor het Bevrijdingsconcert op 26 maart 2022 in Ruinen en ons 95-jarig jubileumconcert op 23 april 2022.

Kaarten voor het Kerstconcert op 12 december in de Protestante Kerk in IJhorst zijn binnenkort te bestellen via de website of stuur een mailtje naar secretariaat@meppelermannenkoor.nl.