Zangcoach Harjo Pasveer inspireert Meppeler Mannenkoor

Zangcoach Harjo Pasveer inspireert Meppeler Mannenkoor

2 februari 2024 Uncategorized 0

Zangdocent en vocal coach Harjo Pasveer heeft voor het Meppeler Mannenkoor zaterdag op inspirerende wijze een workshop verzorgd. In de ochtend was er voor de pauze aandacht voor ademhalings- en stemtechniek en daarna voor interpretatie en expressie. In de middag werd dit onder leiding van de eigen dirigent Mannes Hofsink enthousiast in de praktijk geoefend, waarbij Harjo het geheel begeleidde en van professioneel advies voorzag.

Maar liefst ruim 30 zangers van het Meppeler Mannenkoor kwamen zaterdag al vroeg bij elkaar in de studio van ME Productions in Meppel voor de workshop van Harjo Pasveer. Hij heeft als professioneel zangcoach o.a. zangers als Jan Smit en Caro Emerald onder zijn hoede gehad. Aan het eind van de middag arriveerden de partners van de Meppeler zangers. Zij werden verrast met een miniconcert, waarin het die dag geleerde onder het wakend oog van Harjo enthousiast ten gehore werd gebracht. De gezellige dag werd gezamenlijk afgesloten met een afsluitende borrel en een heerlijk buffet van Herberg ‘t Plein.

Het Meppeler Mannenkoor wil haar passie voor zingen graag delen en verzorgt voor de tweede maal een meezingconcert. Ditmaal vindt dat plaats op zaterdag 24 februari 2024 om 15.00 uur in Dorpshuis De Schalle aan de Nieuweweg 27 in Nijeveen. We nodigen geïnteresseerden graag uit om te ervaren hoe het voelt om samen met een groep mannen te zingen.

Bijschrift bij de fotoos:
Het Meppeler Mannenkoor luistert geboeid naar zangcoach Harjo Pasveer.

Fotograaf: Richard Vermeulen