Zangers gezocht voor projectkoor Bevrijdingsconcert

Zangers gezocht voor projectkoor Bevrijdingsconcert

17 december 2019 Uncategorized 0

Het Meppeler Mannenkoor zoekt mannen die mee willen zingen tijdens het Bevrijdingsconcert van ons koor op zaterdag 25 april in de Mariakerk te Ruinen.

In april 2020 is het 75 jaar geleden dat de dorpskernen in De Wolden na de Tweede Wereldoorlog zijn bevrijd. Dat gaan we vieren! Op zaterdag 25 april 2020 zal het Meppeler Mannenkoor een speciaal bevrijdingsconcert geven in de Mariakerk in Ruinen waarin o.a. ook kinderen een rol zullen spelen.

Het Meppeler Mannenkoor bestaat uit 35 zangers en voor deze gelegenheid wil het koor extra mannen oproepen die het leuk vinden om met dit Bevrijdingsconcert mee te zingen. Dit is dus een mooie gelegenheid om kennis te maken met het zingen in een mannenkoor.  En vergis je niet, je kunt beter zingen dan je denkt!

Meld je aan en kom meezingen bij de repetities vanaf half januari 2020 en ervaar hoe leuk het is om in een koor te zingen. Als je zin hebt om lid te worden van het koor na dit concert kan dat, maar hoeft niet. Je hebt dus geen verplichtingen. Als je geen noten kunt lezen, leren we het je. Denk niet dat je niet kunt zingen, want onze dirigent Roelof Bosma haalt het beste in je naar boven.

Wij zingen sinds kort van tablets, dus als je die hebt neem die dan mee. Als je die niet hebt regelen wij er een, maar je kunt ook zingen van papier.

Repetities vinden plaats op donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en zullen worden gehouden op locaties in De Wolden en ook in Meppel in onze Scola Vocalis op de Oosterboerweg 11.

Je kunt je aanmelden door te mailen naar secretariaat@meppelermannenkoor.nl of door te bellen met secretaris Jan Roelof Remmelts 06 – 134 93 647.